Булка Фінська
Булка Фінська
Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Паноплюс Вітал | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Житній | |
4,000 кг | Аморе Р Італійська | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
65,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 90% рецептурної кількості води (температура води 7-10°С), Наприкінці замісу поступово додати решту води. Загальний заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 24-26°С. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху з однією обминкою через 30 хв.
Поділити тісто на шматки потрібної ваги, сформувати у вигляді батонів з загостреними краями. Покласти заготовки на підпилену борошном тканину та накрити тканиною зверху (французський спосіб), або в кошики. Кінцеве вистоювання протягом 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Перед посадкою в піч зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 22 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.