Батон Преміальний
Батон Преміальний
Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,010 кг | Софт Тач | |
0,015 кг | сіль | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | цукор | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,530 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 40%. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки вагою по 0,420 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220-200°C. Тривалість випікання 20-22 хв.