Батон Крафен
Батон Крафен
Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
0,050 | кг | Крафен 20 |
0,025 | кг | дріжджі пресовані |
0,015 | ru | сіль |
0,020 | кг | цукор |
0,020 | кг | олія соняшникова |
0,001 | кг | ванілін |
0,530 | кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 40%. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки по 0,440 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220-200°C.
Тривалість випікання: 20-22 хв.