Рецептури Рецептури

Батон Крафен

Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,050 кг Крафен 20
0,025 кг дріжджі пресовані
0,015 ru сіль
0,020 кг цукор
0,020 кг олія соняшникова
0,001 кг ванілін
0,530 кг вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 23-25°C. Вологість тіста 40%. Попереднє бродіння 10-15 хв. в умовах цеху. Сформувати заготовки по 0,440 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 220-200°C.
Тривалість випікання: 20-22 хв.

Батон Крафен