Рецептури Рецептури

Батон Фермерський

Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,600 кг   сіль
4,000 кг   цукор
2,000 кг   дріжджі пресовані
4,000 кг   маргарин
4,000 кг   Тост мікс
52,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто протягом 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродінняння 30-45 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.

Тісто поділити на заготовки вагою по 0,550 кг та покласти на листи для вистоювання. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%. Перед випіканням зробити надрізи.

Параметри випікання:

Подова піч: температура 230-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням на початку випікання.

Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням.

Батон Фермерський