Батон Фермерський
Батон Фермерський
Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,600 кг | сіль | |
4,000 кг | цукор | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
4,000 кг | маргарин | |
4,000 кг | Тост мікс | |
52,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто протягом 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Бажана температура тіста 26-28°С. Тривалість бродінняння 30-45 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Тісто поділити на заготовки вагою по 0,550 кг та покласти на листи для вистоювання. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 70-75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 230-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням на початку випікання.
Ротаційна піч: температура 220-200°C протягом 24-26 хв. з парозволоженням.