Рецептури Рецептури

Хліб

Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.

Батон Фермерський

Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.

Батон Крафен

Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.

Батон Преміальний

Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.

Булка Фінська

Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.

Чіабатта житня

Чіабатта з яскравим смаком та ароматом на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та месясі, та заквасці.

Хліб Альпійський

Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.

Хліб Арарат

Хліб заварний формовий зі смаком хмелю, спецій та зерен. Можна випікати трикутної форми, у формі колодязя чи продовговатої форми.

Хліб багатозерновий Веггі

Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.

Хліб Баварський

Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.

Хліб білий Французький

Хліб з технологією нічного холодного бродіння на заквасці з насиченим смаком та ароматом, вологим м'якушем та ароматною шкоринкою.

Хліб Bon Legume

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, сочевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.

Хліб Bon Matin

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.