Хліб
Хліба пшеничні, пшенично-житні, житньо-пшеничні, житні, багатозернові, на заквасках, з зерновим наповненням, на різних видах борошна тощо.
Батон Фермерський
Дуже простий у приготуванні батон з класичною дрібною порою та ніжним вологим еластичним м’якушем.
Батон Крафен
Ніжний дрібнопористий м'якіш, легко нарізати, не кришиться.
Батон Преміальний
Ніжний дробнопористий м'якіш з ванільними нотками.
Булка Фінська
Ароматний багатозерновий житній хліб на заварці. Завдяки використанню ЛЕКВАРу, хліб добре зберігає свої властивості та набуває самобутньої смакоароматики.
Чіабатта житня
Чіабатта з яскравим смаком та ароматом на заварці на житньому борошні, ферментованому житньому солоді, житньо-солодовому екстракті, патоці та месясі, та заквасці.
Хліб Альпійський
Пшенично-житній заварний хліб збагачений багатозеровим наповненням.
Хліб Арарат
Хліб заварний формовий зі смаком хмелю, спецій та зерен. Можна випікати трикутної форми, у формі колодязя чи продовговатої форми.
Хліб багатозерновий Веггі
Збагачений смак та аромат завдяки зерново-овоченим включенням.
Хліб Баварський
Житньо-пшеничний заварний хліб збагачений зерновим наповненням.
Хліб білий Французький
Хліб з технологією нічного холодного бродіння на заквасці з насиченим смаком та ароматом, вологим м'якушем та ароматною шкоринкою.
Хліб Bon Legume
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, сочевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.
Хліб Bon Matin
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, насіння льону, сушена журавлина. Низький глікемічний індекс 48, високий вміст клітковини.