Золотий Бріош
Золотий Бріош
Бріош з приємним жовтим, золотавим кольором м'якушу з волокнистою текстурою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | яйця | |
20,000 кг | маргарин | |
2,500 кг | Софт Тач | |
20,000 кг | Голден Нектар | |
1,200 кг | сіль | |
6,500 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | вода |
Декор
3,000 кг | маргарин | |
6,000 кг | цукор | |
6,000 кг | борошно пшеничне |
Спосіб приготування
Тісто: з'єднати інгредієнти та 1/2 маргарину, замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості, 6 хв. на 2-й швидкості. Додати решту маргарину та домісити 2-3 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 32,6%. Тривалість бродіння 25-35 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки масою 0,050 кг, заокруглити та покласти в форми для тостового хліба по10 шт. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням змастити яйцем та посипати крихтою.
Декор: змішати маргарин, борошно та цукор до утворення крихти.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 18-22 хв. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних та конструктивних особливостей печі.