Здоба Здоба

Рогалик Ласунчик

Поєднавши кексову суміш та здобне дріжджове тісто ми отримали неймовірну по структурі дрібнопористу м'якушку насиченого жовтого кольору. Рогалики смакують з різними начинками, але особливо ласими вони виходять з кленовим сиропом або маковою начинкою.

Тісто

70,000 кг   Борошно пшеничне в/г
30,000 кг   Кекс Фісташковий
4,500 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Сіль
10,000 кг   Цукор
20,000 кг   Маргарин 72%
30,000 кг   Вода

Начинка

66,000 кг   Начинка з Кленовим сиропом
9,000 кг   Мінута Пріма
8,000 кг   Маргарин 72%
 

Наповнювач

14,000 кг   Грецький горіх

Оздоблення

5,000 кг   Яйця
5,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто: 

Змішати всі інгредієнти та 50%  рецептурного маргарину. Замісити тісто протягом 10-15 хв. на ІІ швидкості до однорідної консистенції згідно рецептури. Додати решту маргарину і місити ще 5 хв. до повного його розчинення. Температура тіста 27-28˚С. Бродіння тіста 30 хв.

Начинка: 

Змішати м'який маргарин, Начинку з кленовим сиропом та Мінуту Пріма до однорідної консистенції.

Формування виробу:

  • Поділити на тістові заготовки вагою 0,060 кг, розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 4 мм в круглий пласт.
  • Рівномірно нанести начинку (0,030 кг на заготовку), зверху посипати  горіхом (0,005 кг на 1 виріб), скрутити в рулетик.
  • Потім зробити надрізи та викласти у форму(форма для гамбургерів d 9-10 см, h 1,5 см у вигляді підкови.
  • Кінцеве вистоювання 60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
  • Перед випіканням змастити яйцем та посипати Сід Міксом.

Параметри випікання: 

Ротаційна піч: температура випікання 200˚С протягом 15 хв. 

Більше

Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!  

Рогалик Ласунчик