Пиріг Космет
Пиріг Космет
Маковий пиріг з ванільним заварним кремом.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
25,000 кг | яйця | |
2,000 кг | сухе молоко 1,5% | |
20,000 кг | маргарин | |
20,000 кг | Голден Нектар | |
1,200 кг | сіль | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
18,000 кг | вода |
Начинка
10,000 кг | Ванкрем | |
10,000 кг | цукор | |
12,000 кг | яйця | |
3,000 кг | маргарин | |
30,000 кг | Макова начинка 25 |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса, без додавання маргарину. Після формування клейковинного каркасу додати маргарин і вимісити ще 4 хв. на 2-й швидкості. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на 4 шматки по 0,150 кг, заокруглити та розкатати. Кожну заготовку окрім верхньої, перемастити начинкою (70 г) та скласти їх одна на одну. Поділити на 16 трикутників, сформувати з них круасанчики та викласти в форму. Кінцеве вистоювання 60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед посадкою в піч змастити яйцем.
Начинка: всі інгредієнти збити в міксері за допомогою лопатки до однорідної маси.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°С протягом 24 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі).