Круасан-бріош Святвечір
Круасан-бріош Святвечір
Сучасна інтерпретація рогалика неодмінно зацікавить споживача: здобне тісто із заварним кремом та оригінальне формування дарують новий кулінарний досвід.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | Дріжджі пресовані | |
15,000 кг | Цукор | |
25,000 кг | Маргарин 72% | |
10,000 кг | Яйця | |
2,000 кг | Софт Тач | |
1,000 кг | Гамма Фреш | |
6,000 кг | Сухе молоко 1,5% | |
1,2000 кг | Сіль | |
19,000 кг | Вода |
Начинка
16,500 кг | Рап Спеціал | |
18,200 кг | Яйця | |
4,450 кг | Маргарин 72% | |
13,750 кг | Цукор |
Оздоблення
6,000 кг | Мигдальні пластівці | |
Спосіб приготування
Тісто:
- Для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду.
- В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/2 частину маргарину.
- Замісити тісто 6-8 хв. на І швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
- Потім внести решту маргарину та місити 2 хв. на І шв. і 2-3 хв. на ІІ шв., до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 24-26°C. Вологість тіста 28,0%. Виключити бродіння.
- На тісторозкатувальній машині розкатати тісто товщиною 3,5-4 мм.
- За допомогою спеціального ножа вирізати трикутники та сформувати у вигляді круасану вагою 0,070-0,072 кг.
- Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-36°C відносній вологості 75%.
- Перед посадкою в піч зробити поздовжній глибокий надріз та відсадити начинку по 0,018-0,020 кг.
Начинка:
Всі інгредієнти змішати в міксері за допомогою бітера протягом 4-5 хв. на низькій швидкості до однорідної консистенції.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 210°C протягом 8-10 хв., з парозволоженням на початку випічки.
Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Більше
Підготували для вас відео, яке допоможе правильно сформувати даний виріб.
Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!