Здоба Здоба

Круасан-бріош Святвечір

Сучасна інтерпретація рогалика неодмінно зацікавить споживача: здобне тісто із заварним кремом та оригінальне формування дарують новий кулінарний досвід.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
6,000 кг   Дріжджі пресовані
15,000 кг   Цукор
25,000 кг   Маргарин 72%
10,000 кг   Яйця
2,000 кг   Софт Тач
1,000 кг   Гамма Фреш
6,000 кг   Сухе молоко 1,5%
1,2000 кг   Сіль
19,000 кг   Вода

Начинка

16,500 кг   Рап Спеціал
18,200 кг   Яйця
4,450 кг   Маргарин 72%
13,750 кг   Цукор

Оздоблення

6,000 кг   Мигдальні пластівці
 

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду.
  • В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/2 частину маргарину.
  • Замісити тісто 6-8 хв. на І швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на ІІ швидкості тістоміса.
  • Потім внести решту маргарину та місити 2 хв. на І шв. і  2-3 хв. на ІІ шв., до стану добре вимішаного тіста.
  • Температура тіста 24-26°C. Вологість тіста 28,0%. Виключити бродіння.
  • На тісторозкатувальній машині розкатати тісто товщиною 3,5-4 мм.
  • За допомогою спеціального ножа вирізати трикутники та сформувати у вигляді круасану вагою 0,070-0,072 кг.
  • Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-36°C відносній вологості 75%.
  • Перед посадкою в піч зробити поздовжній глибокий надріз та відсадити начинку по 0,018-0,020 кг.

Начинка:

Всі інгредієнти змішати в міксері за допомогою бітера протягом 4-5 хв. на низькій швидкості до однорідної консистенції.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 210°C протягом 8-10 хв., з парозволоженням на початку випічки.
Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі. 

Більше

Підготували для вас відео, яке допоможе правильно сформувати даний виріб.

Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!  

Круасан-бріош Святвечір