Здоба Здоба

Калач Карпатський віночок

Оригінальна рецептура калача з шоколадно-апельсиновою начинкою, що має усі шанси стати хітом продажів у зимовий період: калач-подарунок для дорогих серцю людей із побажанням, щоб вони жили у добробуті та достатку цілий рік.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Фієста Маїс
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   Дріжджі пресовані
1,000 кг   Сіль
20,000 кг   Цукор
10,000 кг   Яйця
12,000 кг   Маргарин 72%
40,000 кг   Вода

Наповнювач

10,000 кг   Цукати апельсинові

Начинка

35,000 кг   Начинка Твіст зі смаком Шоколаду та Апельсину

Горіховий наповнювач

15,000 кг   Грецький горіх
1,000 кг   Какао-порошок DB82
10,000 кг   Шарлі Деко Браун

Оздоблення

1,000 кг   Кунжут
2,000 кг   Мигдальні пластівці
5,000 кг   Яйця

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто 4 хв. на І швидкості та 6 хв. на ІІ швидкості тістоміса. Вкінці замісу додати апельсинові цукати. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,400 кг, округлити і залишити для релаксації на 5-10 хв., для кращого формування.

Розкатати тістову заготовку в пласт, рівномірно розмастити начинку Твіст зі смаком шоколаду та апельсину, зверху посипати підготовленим горіховим наповнювачем і скрутити в рулет. Потім рулет розрізати по довжині на дві половини і сформувати виріб. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%. 

Горіховий наповнювач: грецький горіх подрібнити, додати какао, Шарлі Деко Браун та перемішати для рівномірного розподілення компонентів.

Оздоблення: перед випіканням змастити яйцем і декорувати кунжутом та мигдальними пластівцями. 

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 23-25 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).

Більше

З даного відео ви зможете дізнатися, як сформувати калач "Карпатський віночок".

Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!  

Калач Карпатський віночок