Калач Карпатський віночок
Калач Карпатський віночок
Оригінальна рецептура калача з шоколадно-апельсиновою начинкою, що має усі шанси стати хітом продажів у зимовий період: калач-подарунок для дорогих серцю людей із побажанням, щоб вони жили у добробуті та достатку цілий рік.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Фієста Маїс | |
1,500 кг | Софт Тач | |
5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Сіль | |
20,000 кг | Цукор | |
10,000 кг | Яйця | |
12,000 кг | Маргарин 72% | |
40,000 кг | Вода |
Наповнювач
10,000 кг | Цукати апельсинові |
Начинка
35,000 кг | Начинка Твіст зі смаком Шоколаду та Апельсину |
Горіховий наповнювач
15,000 кг | Грецький горіх | |
1,000 кг | Какао-порошок DB82 | |
10,000 кг | Шарлі Деко Браун |
Оздоблення
1,000 кг | Кунжут | |
2,000 кг | Мигдальні пластівці | |
5,000 кг | Яйця |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти разом та замісити тісто 4 хв. на І швидкості та 6 хв. на ІІ швидкості тістоміса. Вкінці замісу додати апельсинові цукати. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,400 кг, округлити і залишити для релаксації на 5-10 хв., для кращого формування.
Розкатати тістову заготовку в пласт, рівномірно розмастити начинку Твіст зі смаком шоколаду та апельсину, зверху посипати підготовленим горіховим наповнювачем і скрутити в рулет. Потім рулет розрізати по довжині на дві половини і сформувати виріб. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.
Горіховий наповнювач: грецький горіх подрібнити, додати какао, Шарлі Деко Браун та перемішати для рівномірного розподілення компонентів.
Оздоблення: перед випіканням змастити яйцем і декорувати кунжутом та мигдальними пластівцями.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 23-25 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістових заготовок).
Більше
З даного відео ви зможете дізнатися, як сформувати калач "Карпатський віночок".
Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!