Дабл Крафін
Дабл Крафін
Волога, волокниста текстура з ніжним заварним кремом, мигдалевою начинкою та шоколадними дропсами.
Опара
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | вода | |
4,000 кг | дріжджі пресовані |
Тісто
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Крафен Світ | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
15,000 кг | цукор | |
20,000 кг | Голден Нектар | |
30,000 кг | маргарин | |
20,000 кг | яйця |
Наповнювач
20,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Шарування
9,000 кг | Ванкрем | |
7,000 кг | цукор | |
10,000 кг | яйця | |
7,000 кг | Маропан |
Покриття
10,000 кг | Палетта Нейтральна | |
3,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Опара: змішати борошно, дріжджі і воду 3 хв. на 1-й швидкості та лишити на 30 хв.
Тісто: заміс: 3 хв. на першій швидкості (з цукром та без маргарину та Нектару) та 5 хв. на другій швидкості до розвинення клейковинного вікна. Після 3-4 хв. на другій швидкості (додавши Нектар, до повного його розчинення) та 3-4 хв. на другій швидкості (додавши маргарин). Додати Шарлі таі місити ще 2-3 хв. на першій швидкості. Температура тіста 27-29°С. Бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки 0,400 кг, потім розкатати, змастити кремом (0,050 кг на один виріб вагою 0,400 кг) та закатати в рулет. Рулет розрізати навпіл, закрутити зрізом назовні і покласти у паперові форми. Кінцеве вистоювання 120 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пара на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С. Час випікання: 25-27 хв (для заготовок масою 0,400 кг).
Покриття: розігріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення. Готові охолоджені вироби покрити Палеттою Нейтральною.