Здоба Здоба

Булочка Ромашка Твіст шоколад-мигдаль

Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною шоколадно-мигдалевою начинкою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
18,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
32,000 кг   вода

Начинка

26,500 кг   Чоколіна шоколад Термо
26,500 кг   Маропан

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,200 кг, заокруглити, сформувати: трохи розкатати тістову заготовку, в центр відсадити з кондитерського мішка Маропан (0,030 кг) та Чоколіну (0,030 кг), закріпити краї заготовки; перевернути швом донизу та покласти на лист.  Розрізати на "пелюстки" та перевернути їх начинкою догори. Кінцеве вистоювання проводити протягом 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Змастити яйцем.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: темпераутра 180°С протягом 14-16 хв.

Тривалість випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка Ромашка Твіст шоколад-мигдаль