Булочка Ромашка Твіст шоколад-мигдаль
Булочка Ромашка Твіст шоколад-мигдаль
Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною шоколадно-мигдалевою начинкою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
18,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
32,000 кг | вода |
Начинка
26,500 кг | Чоколіна шоколад Термо | |
26,500 кг | Маропан |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,200 кг, заокруглити, сформувати: трохи розкатати тістову заготовку, в центр відсадити з кондитерського мішка Маропан (0,030 кг) та Чоколіну (0,030 кг), закріпити краї заготовки; перевернути швом донизу та покласти на лист. Розрізати на "пелюстки" та перевернути їх начинкою догори. Кінцеве вистоювання проводити протягом 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Змастити яйцем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: темпераутра 180°С протягом 14-16 хв.
Тривалість випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.