Булочка Полуничка
Булочка Полуничка
Ніжна здобна булочка зі смаком полуниці та шоколадними дропсами.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Джеммі Полуниця | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | сіль | |
0,060 кг | маргарин 72% | |
0,005 кг | Аква Софт | |
0,380 кг | вода |
Наповнювач
0,150 кг | Шарлі Деко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати компоненти рецептури до стану добре вимішаного тіста. Тривалість замісу: І шв. 4 хв., ІІ шв. – 6 хв. Дропси додати в кінці замісу. Температура тіста 26-28°C. Релаксація тіста – 10 хв. Сформувати тістові заготовки по 65 г та покласти їх на деко. Змазати заготовки яєчним меланжем
Кінцеве вистоювання: 60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 35-37°C. Перед випіканням повторно змазати заготовки яєчним меланжем.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 190°C, випікати без пару
Тривалість випікання: 8 хв.
Подова піч: 240-210°C, випікати без пару
Тривалість випікання: 8-10 хв.