Здоба Здоба

Булочка Парижанка

Витончений ванільний аромат та малинова начинка.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
18,000 кг   цукор
12,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
1,000 кг   сіль
35,000 кг   вода

Начинка

65,000 кг   Фрутбері Малина

Покриття

5,000 кг   яйця

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Темпратура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,090 кг і дати ще відлежатися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкачати тістову заготовку, зробити надрізи, сформувати виріб.

Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38˚С та відносній вологості повітря 75%.

Декор: змішати всі інгредієнти до утворення пісочної крихти.

Перед посадкою в піч на вистояні тістові заготовки відсадити начинку Фрутбері Малина. Змастити яйцем і посипати пісочною крихтою.

Параметри випікання:

Температура випікання 190-180°C. Час випікання 14-15 хв.

Булочка Парижанка