Булочка маково-сливовий Твіст
Булочка маково-сливовий Твіст
Ванільна здобна булочка з сливово-маковим смаком.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
28,000 кг | вода | |
10,000 кг | Голден Нектар |
Начинка
50,000 кг | Фрутбері Слива | |
40,000 кг | Макова начинка "Маківка" |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг. Заокруглити та залишити для релаксації на 5-10 хв. Тістову заготовку розкатати та рівномірно нанести макову начинку (0,015-0,017 кг на одну тістову заготовку) закрутити в рулет, розрізати не до кінця та закрутити. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням в центр заготовки відсадити з кондитерського мішка начинку Фрутбері Cлива 0,020-0,022 кг, змастити яйцем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: темпераутра 185°С протягом 10-12 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.