Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Кекс ромовий
Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.
Кексики Різдвяна зірка
Ніжний цитрусово-сирний смак захоплює з першого шматочку. Чудове доповнення до святкового столу.
Краффін шоколадний
Здоба з високим вмістом какао, насичений соковитий смак з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.
Крафін Кава-Шоколад
Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.
Круасан-бріош Святвечір
Сучасна інтерпретація рогалика неодмінно зацікавить споживача: здобне тісто із заварним кремом та оригінальне формування дарують новий кулінарний досвід.
Маківник Зимова казка
Маківник (маковник, макова бабка або маковий рулет) – варіанти назв цього виробу різняться в залежності від регіону, в якому виготовляють. Але поєднує їх всіх велика кількість макової начинки, яку дуже полюбляють українці. Ми ж пропонуємо свій, осучаснений спосіб формування здоби з маком, яка буде цікавою не тільки на Різдво, але й в будь яку пору року.
Пампухи Різдвяні
Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.
Пандоро Два кольори
Шоколадно-ванільна різдвяна зірка з оригінальним візерунком та особливо вологою та ніжною текстурою м'якушки.
Пандоро Кампанія
Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.
Пандоро Крафен Світ
Пандоро настільки інтегрувався в українське Різдво, що його можна впевнено додавати до візиток сучасної різдвяної випічки. Цей повітряний кекс з шоколадною начинкою перед вживанням рекомендовано нагріти та смакувати теплим.
Панетон Італійський
Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.
Панетон Ломбардійський
Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).