Здоба Здоба

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Кексики Різдвяна зірка

Ніжний цитрусово-сирний смак захоплює з першого шматочку. Чудове доповнення до святкового столу.

Краффін шоколадний

Здоба з високим вмістом какао, насичений соковитий смак з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.

Крафін Кава-Шоколад

Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.

Круасан-бріош Святвечір

Сучасна інтерпретація рогалика неодмінно зацікавить споживача: здобне тісто із заварним кремом та оригінальне формування дарують новий кулінарний досвід.

Маківник Зимова казка

Маківник (маковник, макова бабка або маковий рулет) – варіанти назв цього виробу різняться в залежності від регіону, в якому виготовляють. Але поєднує їх всіх велика кількість макової начинки, яку дуже полюбляють українці. Ми ж пропонуємо свій, осучаснений спосіб формування здоби з маком, яка буде цікавою не тільки на Різдво, але й в будь яку пору року.

Пампухи Різдвяні

Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.

Пандоро Два кольори

Шоколадно-ванільна різдвяна зірка з оригінальним візерунком та особливо вологою та ніжною текстурою м'якушки.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Пандоро Крафен Світ

Пандоро настільки інтегрувався в українське Різдво, що його можна впевнено додавати до візиток сучасної різдвяної випічки. Цей повітряний кекс з шоколадною начинкою перед вживанням рекомендовано нагріти та смакувати теплим.

Панетон Італійський

Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).