Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Булочки Веронські
Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.
Булочки здобні ванільні
М'які булочки з ванільними нотками.
Чоко Хала
Плетінка кавово-шоколадна з шоколадними дропсами та журавлиною.
Грецький Цурек з журавлиною
Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.
Калач Карпатський віночок
Оригінальна рецептура калача з шоколадно-апельсиновою начинкою, що має усі шанси стати хітом продажів у зимовий період: калач-подарунок для дорогих серцю людей із побажанням, щоб вони жили у добробуті та достатку цілий рік.
Калач Різдвяна зірка
Серед розмаїття обрядових хлібів зимового циклу (а українські господині випікали до Різдва книші, карачуни, «Василі» тощо) найбільш поширеним на території України був калач. Пропонуємо осучаснений варіант калача з маковою начинкою, який обов'язково стане прикрасою Різдвяного столу.
Калита Макове мереживо
Калита є яскравим елементом обрядової випічки для молоді. На Андрія її готували дівчата, а хлопці мали вкусити та не розсміятися. Ми ж пропонуємо надати Калиті осучасненого змісту, як наприклад, дарувати на Різдво батькам, як прояв поваги та турботи.
Кекс Пандоро шоколадний
Вишуканий та оригінальний здобний кекс з нотами шоколаду та кави.
Кекс Пандоро шоколадний 2024
Культовий зірковий кекс, що поєднує яскравий смак та аромат кави, какао, кориці і ванілі з розкішно-соковитою текстурою м’якушки. Однофазний спосіб приготування.
Хліб Бріош
Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.
Хліб Фруктовий
Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.
Хліб Мюслі
Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.