Здоба Здоба

Здобний кекс Святковий

Здобний кекс з цитрусово-сирним смаком, шоколадними дропсами та цукатами.

Тісто

0,400 кг   сир кисломолочний
0,200 кг   масло вершкове
0,300 кг   яйця
0,500 кг   цукор
0,004 кг   ванілін
0,100 кг   Корент Європа
0,320 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   сіль
0,015 кг   Пекарський порошок У
0,100 кг   родзинки
0,050 кг   Шарлі Деко Браун
0,060 кг   цукати

Покриття

0,100 кг   Сатіна Мілк

Спосіб приготування

Тісто:

Сир збити з маслом за допомогою плаского бітера. Поступово додати яйця, збиті з цукром, сіллю та ваніліном. В кінці додати борошно, Корент Європа та Пекарський порошок. Замісити тісто. 

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 170°C.
Тривалість випікання: 30-40 хв. в залежності від об'єму форми.

Покриття:

Розтопити Сатіна Мілк до температури 36-40°C та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C).

Здобний кекс Святковий