Здоба Мереживо
Здоба Мереживо
Незвичне поєднання смаку кленового сиропу та яблука.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | цукор | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
2,000 кг | Софт Тач | |
23,000 кг | вода | |
1,200 кг | сіль |
Начинка
40,000 кг | Фрутбері Яблуко | |
40,000 кг | Начинка з кленовим сиропом |
Декор
3,000 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну розкатати тістотовщиною 3,5-4 мм. Відсадити дві начинки, сформувати вироби та покласти на листи. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем та посипати мигдалевими пластівцями.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°C протягом 10-12 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.