Здоба Здоба

Здоба Мереживо

Незвичне поєднання смаку кленового сиропу та яблука.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
6,000 кг   дріжджі пресовані
15,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
2,000 кг   Софт Тач
23,000 кг   вода
1,200 кг   сіль

Начинка

40,000 кг   Фрутбері Яблуко
40,000 кг   Начинка з кленовим сиропом

Декор

3,000 кг   мигдалеві пластівці

Спосіб приготування

Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й  швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну розкатати тістотовщиною 3,5-4 мм. Відсадити дві начинки, сформувати вироби та покласти на листи. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем та посипати мигдалевими пластівцями.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190°C протягом 10-12 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі. 

Здоба Мереживо