Вафлі Віденські
Вафлі Віденські
Дріжджові вафлі з ванільно-молочним ароматом та карамельною нотою.
Тісто
0,800 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,100 кг | масло вершкове | |
0,080 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,150 кг | яйця | |
0,370 кг | вода |
Оздоблення
0,030 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тісто: замісити інгредієнти 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Попереднє бродіння 30-40 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки масою по 100 г та заокруглити. Розігрити вафельницю. Бродіння заготовок:15-20 хв. в умовах цеху. Заготовки розкатати та надати їм форму відповідну до робочого покриття вафельниці.
Параметри випікання у вафельниці:
Випікати при температурі 200°С протягом 3-4 хв.
Оздоблення: готові вафлі посипати Монбланом. Також можна покрити глазур'ю Сатіна або полити кленовим сиропом.