Сіннабон кава з шоколадом
Сіннабон кава з шоколадом
Сіннабони з насиченим смаком та неймовірним ароматом ванілі, кориці, шоколаду та кави.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,200 кг | сіль | |
15,000 кг | цукор | |
8,000 кг | маргарин | |
4,000 кг | сухе молоко 1,5% | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
35,000 кг | вода |
Наповнювач
0,250 кг | кориця мелена | |
18,000 кг | цукор | |
12,000 кг | маргарин |
Покриття
70,000 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати пласт тіста товщиною до 0,5-0,7 см. Потім змастити м'яким маргарином, посипати корицею з цукром, скрутити в рулет та нарізати на заготовки, Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря ±75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 185°С протягом 14-16 хв. Технологічні параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі. Після випікання гарячі вироби полити Чоколіна Вайт шоколад.