Штолен Саксонський кавово-шоколадний
Штолен Саксонський кавово-шоколадний
Багатий преміальний смак та неймовірний аромат з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.
Опара
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
35,000 кг | молоко пастеризоване |
Тісто
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
10,000 кг | Панетон Верона | |
40,000 кг | масло вершкове 82,5% | |
5,000 кг | цукор | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | Квік 96 | |
1,200 кг | сіль |
Наповнювач 1
20,000 кг | журавлина в'ялена | |
20,000 кг | грецький горіх | |
40,000 кг | родзинки | |
5,000 кг | коньяк |
Наповнювач 2
15,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Начинка
25,000 кг | Маропан | |
1,500 кг | какао порошок DB 82 |
Покриття
15,000 кг | масло вершкове 82,5% | |
20,000 кг | цукрова пудра | |
1,000 кг | какао порошок DB 82 | |
15,000 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Наповнювач 1: родзинки і журавлину промити та просушити. Після чого додати грецький горіх та залити коньяком або ромом, перемішати і залишити настоюватися протягом 2 годин або на ніч.
Наповнювач 2: Шарлі Деко Дарк додати в кінці замісу з замоченими сухофруктами.
Начинка: Маропан перемішати з какао до однорідної маси, поділити на шматки по 0,053 кг та сформувати джгути.
Опара: замісити опару (температура опари 26-27°С) та залишити для бродіння в умовах цеху, уникаючи завітрення протягом 30 хв.
Тісто: в тістомісильну машину додати опару та сухі інгредієнти. Поступово додати розтоплене або м'яке масло, замісити тісто протягом 7 хв. на 1-й швидкості та 3 хв. на 2-й швидкості. Наповнювач 1 та Наповнювач 2 додати в кінці замісу. Готове тісто поділити на шматки вагою по 0,600 кг. Попереднє бродіння протягом 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Заготовку розкатати з середини до країв. Залишити краї товщими за середній шар. Додати готову начинку Маропан з какао та сформувати виріб. Заготовки покласти у форми. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 34-36°С.
Параметри випікання:
Температура випікання 170-180°С. Час випікання 30-35 хв. з подачею пари на початку випічки. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі, маси тістової заготовки.
Покриття: випечений гарячий Штолен покрити розтопленим вершковим маслом та посипати цукровою пудрою перемішаною з какао порошком.