Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою
Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою
Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною малиново-ванільною начинкою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
18,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
32,000 кг | вода |
Начинка 1
18,900 кг | малина | |
5,700 кг | цукор | |
1,900 кг | Сафтія |
Начинка 2
26,500 кг | Преста Ваніль |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,200 кг. Заокруглити та сформувати: трохи розкатати тістову заготовку, в центр відсадити з кондитерського мішка малинову начинку (0,030 кг) та Престу Ваніль (0,030 кг). Закріпити краї заготовки, перевернути швом донизу та покласти на лист. Розрізати на "пелюстки" та перевернути їх начинкою догори. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням змастити яйцем.
Начинка 1: змішати Сафтію з цукром, засипати заморожені ягоди та перемішати. Начинка готується в умовах цеху, при повільному розморожуванні ягоди виділяють сік, тому потрібно декілька разів перемішувати для утворення однорідної маси. Готову начинку можна зберігати в холодильній камері.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: темпераутра 180°С протягом 11-13 хв.
Час випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.