Рогалик Ласунчик
Рогалик Ласунчик
Поєднавши кексову суміш та здобне дріжджове тісто ми отримали неймовірну по структурі дрібнопористу м'якушку насиченого жовтого кольору. Рогалики смакують з різними начинками, але особливо ласими вони виходять з кленовим сиропом або маковою начинкою.
Тісто
70,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | Кекс Фісташковий | |
4,500 кг | Дріжджі пресовані | |
1,000 кг | Сіль | |
10,000 кг | Цукор | |
20,000 кг | Маргарин 72% | |
30,000 кг | Вода |
Начинка
66,000 кг | Начинка з Кленовим сиропом | |
9,000 кг | Мінута Пріма | |
8,000 кг | Маргарин 72% | |
Наповнювач
14,000 кг | Грецький горіх |
Оздоблення
5,000 кг | Яйця | |
5,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти та 50% рецептурного маргарину. Замісити тісто протягом 10-15 хв. на ІІ швидкості до однорідної консистенції згідно рецептури. Додати решту маргарину і місити ще 5 хв. до повного його розчинення. Температура тіста 27-28˚С. Бродіння тіста 30 хв.
Начинка:
Змішати м'який маргарин, Начинку з кленовим сиропом та Мінуту Пріма до однорідної консистенції.
Формування виробу:
- Поділити на тістові заготовки вагою 0,060 кг, розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 4 мм в круглий пласт.
- Рівномірно нанести начинку (0,030 кг на заготовку), зверху посипати горіхом (0,005 кг на 1 виріб), скрутити в рулетик.
- Потім зробити надрізи та викласти у форму(форма для гамбургерів d 9-10 см, h 1,5 см у вигляді підкови.
- Кінцеве вистоювання 60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
- Перед випіканням змастити яйцем та посипати Сід Міксом.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200˚С протягом 15 хв.
Більше
Ми підготували для вас каталог "Українське Різдво", тож надихайтеся ідеями осучасненої традиційної випічки разом з нами!