Пончики Віденські кавово-шоколадні
Пончики Віденські кавово-шоколадні
Шоколадно-кавові пончики з ніжною шоколадною начинкою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,100 кг | сіль | |
5,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
15,000 кг | яйця | |
40,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
1,200 кг | Супер Софт | |
20,000 кг | вода |
Начинка
20,000 кг | Чоколіна шоколад |
Декор
2,000 кг | цукрова пудра |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки. Попереднє вистоювання 15 хв. Сформувати заготовки по 50 г. Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед жаркою підсушити заготовки 15-20 хв.
Смаження:
Час смаження: 3 хв. на олії у фритюрі при температурі 180°C.
Декор: посипати вироби цукровою пудрою.