Пончики Крафен
Пончики Крафен
Пончики м'які та назвичайно смачні.
Рецептура
Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
0,200 | кг | Крафен 20 |
0,075 | кг | дріжджі пресовані |
0,016 | кг | сіль |
0,108 | кг | маргарин |
0,302 | кг | вода |
0,216 | кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 26°C. Закруглити заготовку. Попереднє вистоювання 15 хв. Надайте форму берлінським пончикам. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Підсушіть 15 хв.
Смаження у фритюрі:
Час смаження 3 хв., 3 хв., 1 хв. у фритюрному жирі при температурі 180°C.