Здоба Здоба

Пончики Крафен

Пончики м'які та назвичайно смачні.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Крафен 20
0,075 кг дріжджі пресовані
0,016 кг сіль
0,108 кг маргарин
0,302 кг вода
0,216 кг яйця

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 26°C. Закруглити заготовку. Попереднє вистоювання 15 хв. Надайте форму берлінським пончикам. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Підсушіть 15 хв.

Смаження у фритюрі:

Час смаження 3 хв., 3 хв., 1 хв. у фритюрному жирі при температурі 180°C.

Пончики Крафен