Пончик Австрійський
Пончик Австрійський
Пончик з характерним дрібнопористим м'якушем та боками золотавого кольору.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Крафен Світ | |
0,200 кг | яйця | |
0,070 кг | маргарин | |
0,070 кг | дріжджі пресовані | |
0,012 кг | сіль | |
0,330 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки. Попереднє вистоювання 15 хв. Сформувати заготовки по 0,050 кг. Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Перед жаркою підсушити заготовки 15-20 хв.
Смаження у фритюрі:
Час смаження: 3 хв., 3 хв. у фритюрному жирі при температурі 180°C.