Здоба Здоба

Паска Європейська Корент

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Корент Європа
0,030 кг   Квік 96
0,060 кг   дріжджі пресовані
0,200 кг   цукор
0,010 кг   сіль
0,150 кг   маргарин
0,450 кг   вода

Наповнювач

0,250 кг   родзинки

Декор

0,250 кг   Фондант

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/2 цукру і 1/2 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості(додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста - 30-32°С, вологість тіста - 32%. Бродіння в умовах цеху - 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Кінцеве вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура 190-180°С. Тривалість випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).

Декор:

Фондант розігріти на водяній бані та покрити готові охолоджені вироби.

Паска Європейська Корент