Паска Європейська Корент
Паска Європейська Корент
З цитрусовими нотками.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Корент Європа | |
0,030 кг | Квік 96 | |
0,060 кг | дріжджі пресовані | |
0,200 кг | цукор | |
0,010 кг | сіль | |
0,150 кг | маргарин | |
0,450 кг | вода |
Наповнювач
0,250 кг | родзинки |
Декор
0,250 кг | Фондант |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/2 цукру і 1/2 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості(додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста - 30-32°С, вологість тіста - 32%. Бродіння в умовах цеху - 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Кінцеве вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура 190-180°С. Тривалість випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).
Декор:
Фондант розігріти на водяній бані та покрити готові охолоджені вироби.