Паска Преміальна
Паска Преміальна
М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,030 кг | Софт Тач | |
0,060 кг | дріжджі пресовані | |
0,300 кг | цукор | |
0,300 кг | маргарин | |
0,200 кг | яйця | |
0,040 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,010 кг | сіль | |
0,310 кг | вода |
Наповнювач
0,400 кг | родзинки |
Декор
0,250 кг | Фондант | |
0,001 кг | барвник жовтий |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/3 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста 30-32°С, вологість тіста 32%. Бродіння в умовах цеху - 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 180-170°С. Час випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).
Декор:
Фондант розігріти на водяній бані, додати барвник та покрити готові охолоджені вироби.