Паска молочна Світ
Паска молочна Світ
Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Крафен Світ | |
0,060 кг | дріжджі пресовані | |
0,200 кг | маргарин | |
0,200 кг | цукор | |
0,010 кг | сіль | |
0,200 кг | яйця | |
0,350 кг | молоко пастеризоване |
Наповнювач
0,300 кг | родзинки |
Декор
0,250 кг | Фондант |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/2 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста-30-32°С, вологість тіста 31%. Бродіння в умовах цеху 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Кінцеве вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С. Час випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).
Декор:
Фондант розігріти на водяній бані та покрити готові охолоджені вироби.