Паска Крафін
Паска Крафін
Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.
Опара
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,330 кг | вода |
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,150 кг | Панетон Верона | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,300 кг | маргарин | |
0,300 кг | цукор | |
0,150 кг | яйця | |
0,003 кг | сіль | |
0,030 кг | вода | |
0,200 кг | журавлина в'ялена |
Шарування
0,150 кг | масло вершкове |
Спосіб приготування
Опара:
Розчинити дріжджі у воді та замісити опару протягом 3-4 хв. на першій швидкості тістоміса. Тривалість бродіння 25-30 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення.
Тісто:
Заміс: 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/3 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати журавлину та замісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 30-32°С. Бродіння в умовах цеху уникаючи завітрення 60 хв. Поділити тісто на заготовки, розкатати, змастити маслом та закатати в рулет. Рулет розрізати навпіл, закрутити зрізом назовні і покласти у паперові форми. Вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Випікаємо з подачею пари на початку випічки.
Ротаційна піч: температура випікання 180-170°С. Час випікання 18-20 хв.
Подова піч: температура випікання 190-170°С протягом 20-22 хв. (для заготовок масою близько 0,300 кг).
Більше
*Декорувати виріб можна цукровою пудрою Мон Блан.