Паска Елітна
Паска Елітна
Творожно-цитрусова паска.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Корент Європа | |
0,250 кг | цукор | |
0,400 кг | сир кисломолочний | |
0,070 кг | дріжджі пресовані | |
0,100 кг | масло вершкове | |
0,010 кг | сіль | |
0,400 кг | молоко пастеризоване | |
0,100 кг | яйця | |
0,005 кг | ванілін |
Наповнювач
0,200 кг | родзинки | |
0,100 кг | журавлина в'ялена |
Покриття
0,175 кг | Фондант | |
0,175 кг | Сатіна Вайт | |
0,020 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури (сир бажано використовувати кімнатної температури, молоко можна холодне). В кінці замісу додати родзинки та журавлину. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформувати тістові заготовки та покласти у форми.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 180°C. Час випікання: 25-30 хв. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Покриття:
На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ). Готові випечені та охолоджені вироби покрити підготовленою глазур`ю з Фонданта та Сатіни Вайт. У якості сучасного декору можна використовувати декор "Спонж Кейк".