Панетон Італійський
Панетон Італійський
Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.
Опара
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | дріжджі пресовані | |
0,700 кг | вода |
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | дріжджі пресовані | |
0,038 кг | сіль | |
0,300 кг | вода | |
0,300 кг | Корент Європа | |
0,200 кг | масло вершкове | |
0,200 кг | яєчний білок | |
0,100 кг | цукор | |
0,020 кг | кориця мелена |
Наповнювач
1,000 кг | родзинки | |
0,300 кг | цукати | |
0,200 кг | мигдаль |
Спосіб приготування
Опара:
Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста (опари). Температура опари 27°С. Тривалість вистоювання опари 45 хв. (накрити плівкою).
Тісто:
Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста. Вкінці замісу додати наповнювач. Температура тіста 27°С. Тривалість попереднього вистоювання 10-15 хв. Поділити на тістові заготовки по 0,550 кг. Тривалість попереднього вистоювання поділених заготовок 10 хв. Заготовки округлити та помістити до форм. Остаточне вистоювання 70-80 хв.
Параметри випікання:
Подова піч: 190-200°C.
Тривалість випікання: 30 хв.
Ротаційна піч: 180°C
Тривалість випікання: 20-23 хв.