Пампухи Різдвяні
Пампухи Різдвяні
Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Крафен 20 | |
25,000 кг | Яйця | |
6,000 кг | Маргарин 72% | |
6,000 кг | Дріжджі пресовані | |
1,200 кг | Сіль | |
35,000 кг | Вода |
Наповнювач
77,000 кг | Фрутбері Абрикос |
Спосіб приготування
Тісто:
Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура води для замісу 3-4°C. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки та сформувати по 50 г. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Перед смаженням заготовки завітрити 12-15 хв.
Смаження:
Час смаження: 3 хв. (один бік), 3 хв. (другий бік), 1 хв. (знову перший бік) у фритюрі при температурі 180-185°C.
Більше
Більше цікавинок про обрядову випічку зимового циклу ви знайдете на сторінках нашого каталогу "Українське Різдво".