Рецептури Рецептури

Пампухи Різдвяні

Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Крафен 20
25,000 кг   Яйця
6,000 кг   Маргарин 72%
6,000 кг   Дріжджі пресовані
1,200 кг   Сіль
35,000 кг   Вода

Наповнювач

77,000 кг   Фрутбері Абрикос

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура води для замісу 3-4°C. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки та сформувати  по 50 г. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Перед смаженням заготовки завітрити 12-15 хв.

Смаження:

Час смаження: 3 хв. (один бік), 3 хв. (другий бік), 1 хв. (знову перший бік)  у фритюрі  при температурі 180-185°C. 

Більше

Більше цікавинок про обрядову випічку зимового циклу ви знайдете на сторінках нашого каталогу "Українське Різдво".

Пампухи Різдвяні