Краффін шоколадний
Краффін шоколадний
Здоба з високим вмістом какао, насичений соковитий смак з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.
Опара
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
30,000 кг | молоко пастеризоване |
Тісто
50,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
30,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
15,000 кг | Панетон Верона | |
20,000 кг | масло вершкове 82,5% | |
20,000 кг | цукор | |
15,000 кг | яйця | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,200 кг | сіль | |
10,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Начинка
30,000 кг | Чоколіна шоколад | |
10,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Покриття
10,000 кг | Палетта Нейтральна | |
3,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Опара: замісити опару (температура опари 26-27°С) та залишити для бродіння в умовах цеху, уникаючи завітрення протягом 30 хв.
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру та 1/3 маргарину) та 4 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). В кінці замісу додати Шарлі Деко Дарк. Температура тіста 29-30°С. Бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки, розкатати, змастити Чоколіна шоколад додати дропси Шарлі Деко Дарк та закрутити в рулет. Заготовку розрізати вздовж, закрутити зрізом назовні і покласти у паперові форми. Вистоювання 70-90 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
Температура випікання 170-180°С. Час випікання 25-28 хв., з подачею пари на початку випічки. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі, маси тістової заготовки.
Покриття: нагріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та покрити готові холодні вироби. Декорувати за бажанням мигдалевими пластівцями або декоративним цукром.