Хліб Фруктовий
Хліб Фруктовий
Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,020 кг | сіль | |
0,015 кг | дріжджі пресовані | |
0,620 кг | вода | |
0,300 кг | Корент Європа |
Наповнювач
0,080 кг | родзинки | |
0,080 кг | курага |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати інгредієнти до отримання однорідного тіста. Наповнювач додати вкінці замісу.
Температура тіста: 26°C. Вага порції: 1,400 кг. Попереднє вистоювання: 30 хв. Сформувати та виложити у спеціальні хлібопекарні форми круглої форми.
Кінцеве вистоювання: 60 хв.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 230°C, з пониженням до 200°C. Час випікання: 60 хв.