Кексики Різдвяна зірка
Кексики Різдвяна зірка
Ніжний цитрусово-сирний смак захоплює з першого шматочку. Чудове доповнення до святкового столу.
Тісто
0,400 кг | сир кисломолочний | |
0,200 кг | масло вершкове | |
0,300 кг | яйця | |
0,500 кг | цукор | |
0,004 кг | ванілін | |
0,100 кг | Корент Європа | |
0,320 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,005 кг | сіль | |
0,015 кг | Пекарський порошок У | |
0,100 кг | родзинки | |
0,050 кг | Шарлі Деко Дарк | |
0,060 кг | цукати |
Покриття
0,150 кг | Сатіна Вайт | |
0,150 кг | Фондант | |
0,020 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Сир збити з маслом за допомогою плаского бітера. Поступово додати яйця, збиті з цукром, сіллю та ваніліном. В кінці додати борошно, Корент Європа та Пекарський порошок. Замісити тісто.
Параметри випікання:
Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 170°C
Тривалість випікання: 30-40 хв. в залежності від об'єму форми.
Покриття:
Сатіну Вайт, Фондант та воду розтопити на водяній бані Після чого покрити охолоджені вироби та декорувати за бажанням.