Кекс Пандоро шоколадний 2024
Кекс Пандоро шоколадний 2024
Культовий зірковий кекс, що поєднує яскравий смак та аромат кави, какао, кориці і ванілі з розкішно-соковитою текстурою м’якушки. Однофазний спосіб приготування.
Тісто
10, 000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
20,000 кг | Панетон Верона | |
35,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий агат | |
3,000 кг | Браун Нектар | |
8,000 кг | Дріжджі пресовані | |
30,000 кг | Цукор | |
1,000 кг | Сіль | |
30,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
15,000 кг | Маргарин | |
35,000 кг | Яйця | |
15,000 кг | Вода |
Наповнювач
15,000 кг | Шарлі Деко Дарк |
Оздоблення
3,000 кг | Монблан |
Спосіб приготування
Тіста:
- Змішати всі інгредієнти (крім олії) та 50% цукру.
- Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса.
- Потім додати решту цукру та місити 5 хв. на другій швидкості.
- Після цього додати олію та місити 4 хв. на 2-ій швидкості до появи розвиненого клейковинного вікна.
- В кінці замісу додати дропси.
- Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки по 0.650 кг та покласти до спеціальних металевих форм.
- Кінцеве вистоювання 120 хв. при температурі 36-38°С та відносній вологості 80%.
Параметри випікання:
- Випікати з невеликою подачею пари на початку процесу.
- Ротаційна піч: температура випікання 190-170°С протягом 25-27 хв.
- Подова піч: температура 190°С протягом 28-30 хв.
Оздоблення:
Декорувати цукровою пудрою Монблан.