Грецький Цурек з журавлиною
Грецький Цурек з журавлиною
Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,100 кг | маргарин | |
0,100 кг | цукор | |
0,100 кг | яйця | |
0,340 кг | вода |
Наповнювач
0,250 кг | журавлина в'ялена |
Покриття
0,030 кг | яйця | |
0,020 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто: замісити інгредієнти протягом 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу додати журавлину та домісити 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Попереднє бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки масою по 150 г та сформувати з них джгути. Сформувати з трьох джгутів калач. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 75-80%. Перед випіканням змастити заготовки меланжем та посипати мигдалевими пластівцями.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С. Час випікання: 16-17 хв.
Подова піч: температура випікання 220-200°С, 18-20 хв. Випікати без подачі пари.