Тост Бріош
Тост Бріош
Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,070 кг | дріжджі пресовані | |
0,250 кг | маргарин | |
0,190 кг | цукор | |
0,150 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості. Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення). Температура тіста 26-27°C. Температура тіста 20-23°C. Поділити тісто на заготовки вагою 0.770 кг. Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму та закрити кришкою. Остаточне вистоювання 60-80 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 210-200°C протягом 25-30 хв.