Багетики Бріош класичні
Багетики Бріош класичні
Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.
Опара
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | дріжджі пресовані | |
0,330 кг | вода |
Тісто
0,500 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,250 кг | маргарин | |
0,190 кг | цукор | |
0,150 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль |
Спосіб приготування
Опара:
Розвести дріжджі в теплій воді, додати борошно. Замісити опару протягом 3-4 хв. на першій швидкості тістоміса. Бродіння опари 25-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Тісто:
Замісити тісто (додавши 1/3 цукру та 1/3 маргарину) 3 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості. Потім додати залишок маргарину і замішувати 3-4 хв. на другій швидкості та 3-4 хв. на першій швидкості, додавши решту цукру (до повного його розчинення). Температура тіста 29-30°C. Бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки масою 0,060 кг, округлити та накрити. Релаксація 10 хв. для кращого формування. Сформувати багети довжиною 18 см. та покласти в багетні листи. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35-38°C та відносній вологості 78%.
Параметри випікання:
Випікаємо з подачею пари на початку випічки. Подова піч: температура випікання 230-180°C. Час випікання: 8 хв.