Здоба Здоба

Чоко Хала

Плетінка кавово-шоколадна з шоколадними дропсами та журавлиною.

Тісто

100,000 кг   Борошно пшеничне в/г
25,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий Агат
15,000 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
3,000 кг   Квік 96
8,000 кг   Дріжджі пресовані
0,500 кг   Сіль
10,000 кг   Цукор
20,000 кг   Браун Нектар
15,000 кг   Яйця
15,000 кг   Олія соняшникова
25,000 кг   Вода

Наповнювач

20,000 кг   Шарлі Деко Браун
5,000 кг   Журавлина вялена

Спосіб приготування

Тісто:

  • З’єднати всі сухі інгредієнти, додати воду, яйця та Квік 96.
  • Замісити тісто: 4 хв. на І швидкості та 10 хв. на ІІ швидкості тістоміса, до розвинення клейковинного каркасу.
  • Лишити тісто на 30 хв. для бродіння.
  • Додати олію та домісити тісто на ІІ швидкості 4-5 хв.
  • В кінці замісу додати Шарлі Деко Браун та подрібнену журавлину.
  • Температура тіста 24-26°С.
  • Тривалість попереднього бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Сформувати та заокруглити тістові заготовки із розрахунку 4 кульки по 0,150 кг на один виріб.
  • Релаксація тістових заготовок 20 хв.
  • Сформувати джгути та скласти їх в плетінку.
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
  • Перед випіканням декорувати виріб.

Параметри випікання:

 Ротаційна піч: температура 200-180°С протягом 25-30 хв.

Чоко Хала