Чоко Хала
Чоко Хала
Плетінка кавово-шоколадна з шоколадними дропсами та журавлиною.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
25,000 кг | ЛЕКВАР Кавовий Агат | |
15,000 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
3,000 кг | Квік 96 | |
8,000 кг | Дріжджі пресовані | |
0,500 кг | Сіль | |
10,000 кг | Цукор | |
20,000 кг | Браун Нектар | |
15,000 кг | Яйця | |
15,000 кг | Олія соняшникова | |
25,000 кг | Вода |
Наповнювач
20,000 кг | Шарлі Деко Браун | |
5,000 кг | Журавлина вялена |
Спосіб приготування
Тісто:
- З’єднати всі сухі інгредієнти, додати воду, яйця та Квік 96.
- Замісити тісто: 4 хв. на І швидкості та 10 хв. на ІІ швидкості тістоміса, до розвинення клейковинного каркасу.
- Лишити тісто на 30 хв. для бродіння.
- Додати олію та домісити тісто на ІІ швидкості 4-5 хв.
- В кінці замісу додати Шарлі Деко Браун та подрібнену журавлину.
- Температура тіста 24-26°С.
- Тривалість попереднього бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Сформувати та заокруглити тістові заготовки із розрахунку 4 кульки по 0,150 кг на один виріб.
- Релаксація тістових заготовок 20 хв.
- Сформувати джгути та скласти їх в плетінку.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75%.
- Перед випіканням декорувати виріб.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 200-180°С протягом 25-30 хв.