Булочки здобні ванільні
Булочки здобні ванільні
М'які булочки з ванільними нотками.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,060 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,150 кг | цукор | |
0,100 кг | яйця | |
0,100 кг | маргарин | |
0,300 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки масою по 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 210-190°С протягом 10-12 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок).