Булочки Веронські
Булочки Веронські
Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Панетон Верона | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,010 кг | сіль | |
0,100 кг | маргарин | |
0,100 кг | цукор | |
0,100 кг | яйця | |
0,350 кг | вода |
Наповнювач
0,400 кг | родзинки |
Спосіб приготування
Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. I-іій швидкості та 6-7 хв. на II-ій швидкості тістоміса. Додати родзинки та домісити 2-3 хв. на першій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки масою по 80 г. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 75-80%. Перед випіканням змастити заготовки меланжем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 200-180°С протягом 10-12 хв.
Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 12-14 хв.