Булочка Твіст яблуко-лісова ягода
Булочка Твіст яблуко-лісова ягода
Ванільна здобна булочка з подвійним фруктовим смаком: яблуком та лісовою ягодою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
28,000 кг | вода | |
10,000 кг | Голден Нектар |
Начинка
50,000 кг | Фрутбері Яблуко | |
63,000 кг | Фрутбері Лісова Ягода |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг. Заокруглити та залишити для релаксації на 5-10 хв. Формування: розкатати тістову заготовку, розмазати рівномірним шаром 0,025 кг начинку Фрутбері Яблуко на одну тістову заготовку, закрутити в рулет, розрізати не до кінця та закрутити. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням відсадити в центр заготовки з кондитерського мішка начинку Фрутбері Лісова Ягода 0,020-0,022 кг та змастити яйцем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: темпераутра 185°С протягом 10-12 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.