Здоба Здоба

Булочка-штрудельок з яблуком

Витончений ванільний смак та аромат здоби з начинкою з яблука, родзинок та кориці.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
18,000 кг   цукор
12,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
1,000 кг   сіль
35,000 кг   вода

Начинка

65,000 кг   Фрутбері Яблуко
14,500 кг   родзинки
0,500 кг   кориця мелена

Покриття

5,000 кг   яйця

Декор

4,500 кг   цукор
0,500 кг   кориця мелена

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Темпратура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,090 кг і дати ще відлежатися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкачати тістову заготовку, зробити надрізи, викласти начинку і сформувати виріб.

Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38˚С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч змастити яйцем і посипати цукром з корицею.

Параметри випікання:

Температура випікання 200-190°C. Час випікання 14-15 хв.

Булочка-штрудельок з яблуком