Булочка Парижанка
Булочка Парижанка
Витончений ванільний аромат та малинова начинка.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
18,000 кг | цукор | |
12,000 кг | маргарин | |
10,000 кг | яйця | |
1,000 кг | сіль | |
35,000 кг | вода |
Начинка
65,000 кг | Фрутбері Малина |
Покриття
5,000 кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Темпратура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,090 кг і дати ще відлежатися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкачати тістову заготовку, зробити надрізи, сформувати виріб.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38˚С та відносній вологості повітря 75%.
Декор: змішати всі інгредієнти до утворення пісочної крихти.
Перед посадкою в піч на вистояні тістові заготовки відсадити начинку Фрутбері Малина. Змастити яйцем і посипати пісочною крихтою.
Параметри випікання:
Температура випікання 190-180°C. Час випікання 14-15 хв.