Булочка Норвезький кошик
Булочка Норвезький кошик
Витончений ванільний смак та аромат булочки у формі кошика.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,050 кг | дріжджі пресовані | |
0,180 кг | цукор | |
0,100 кг | маргарин | |
0,100 кг | яйця | |
0,010 кг | сіль | |
0,350 кг | вода |
Начинка
0,300 кг | Чоколіна шоколад |
Наповнювач
0,120 кг | грецький горіх | |
0,060 кг | Флорентіно мікс |
Покриття
0,050 кг | яйця |
Декор
0,040 кг | мигдалеві пластівці |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на 1-й швидкості протягом 6 хв. та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 20-25 хв., уникаючи звітрення. На тісторозкатувальній машині розкатати тісто товщиною до 0,5-0,8 мм. На більшу частину розкатаного пласта нанести начинку Чоколіну шоколад та посипати горіхово-грильяжною сумішшю. Руками загнути третину тіста без начинки наверх до середини, після чого повторити з другою третиною тіста. Складений пласт тіста, прошарований начинкою, покласти на лист, потім накрити харчовим поліетиленом та охолодити протягом 15 хв. Охолоджений пласт нарізати смужками шириною 1,0 см, Після чого смужку підкрутити руками на столі, злегка розтягуючи та придати потрібну форму. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням змастити яйцем та посипати мигдальними пластівцями.
Параметри випікання:
Температура випікання 175-180°С. Час випікання 10-12 хв.