Булочка Крентенболлен
Булочка Крентенболлен
Здобна голландська булочка з цитрусовим смаком до сніданку.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,200 кг | Корент Європа | |
0,090 кг | дріжджі пресовані | |
0,024 кг | Супер Софт | |
0,020 кг | сіль | |
0,600 кг | вода |
Наповнювач
0,800 кг | родзинки | |
0,006 кг | кориця мелена |
Спосіб приготування
Замочити родзинки у воді на 15 хв., залишити на ситі на добу.
Заміс: І шв. 4 хв., ІІ шв. – 6-8 хв. Температура тіста 28-30°C. Релаксація тіста – 10 хв. Заготовки: по 65 г. В кінці замісу додати родзинки та корицю та домішати на першій швидкості кілька хвилин.
Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 35-37°C.
*Замість родзинок можна використовувати шоколадні дропси.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: верх 245°C - низ 220°C, протягом 7-8 хв.